Call4Service
Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
AMR Collection (5)
Jungheinrich Autonomous Mobile Robots (AMR)

arculee

Underload transport die de efficiëntie snel verhoogt. Met de arculee S en de arculee M biedt Jungheinrich voor elke toepassing de juiste Mobile Robot - met maximale autonomie en flexibiliteit.

Autonomous Mobile Robots (AMR) navigeren vrij binnen gedefinieerde gebieden. Ze detecteren obstakels, kunnen lastdragers van verschillende gewichten en afmetingen oppakken en zijn zelfs compacter en wendbaarder dan manuele industriële trucks. Hierdoor zijn ze de optimale instap in de automatisering. 

 

  • Snelle en flexibele efficiëntieverhoger
  • Onderhoudsvrije lithium-ion technologie
  • Krachtige fleetmanager
  • Betrouwbare 360° veiligheidssensoren

 

Een oplossing voor elk scenario

Jungheinrich biedt 2 oplossingen op het gebied van AMR's: arculee S en arculee M. Terwijl de compacte, wendbare arculee S ideaal is voor lichtere ladingdragers en tafeltransport, levert de arculee M een indrukwekkende topprestatie in het geautomatiseerde transport van palletten tot 1.300 kg. Dankzij de hybride navigatie die contour- en markeermethoden combineert, vindt de AMR zijn bestemming in elke omgeving. Voor nog meer autonomie kunt u kiezen voor geïntegreerde obstakelvermijding (in optie).

 

Toepassingen van Autonomous Mobile Robots:

Underload transport

  • Transport van palletten, goederen en kleine onderdelen van punt A naar punt B
  • Automatisch ophalen of neerzetten van ladingdragers
  • Transport van verschillende ladingdragers

 

Underload transport in cijfers

 

arculee S
arculee M

Producteigenschappen

 arculee Sarculee M
Focus van het product:tafeltransportpallettransport
Afmetingen:845 x 776 mm1.248 x 776 mm
Laadvermogen:880 kg1.300 kg
Navigatie:HybrideHybride
Obstakelvermijding:JaJa
Wi-Fi-communicatie:JaJa
Compatibel met VDA 5050:JaJa

Technische specificaties:

Download

Download

  Offerte aanvragen Offerte aanvragen

 

 

 

Efficiënte oplossing voor geautomatiseerd transport

Automatisering in uw magazijn wordt nog flexibeler met de Jungheinrich Autonomous Mobile Robots. De autonome robots bieden een kant-en-klare oplossing voor uw horizontaal transport over grote oppervlakken. Deze veelzijdige assistenten verhogen uw omslagcapaciteit en werken naadloos samen met de andere automatische componenten in uw magazijn waardoor uw efficiëntie onmiddellijk toeneemt.

Autonomous Mobile Robots zijn slechts één optie. Het Jungheinrich automatiseringsportfolio biedt immers voor iedere vraag de juiste oplossing. Door bijvoorbeeld de AMR te combineren met andere automatiseringstoepassingen - zoals één of meerdere Automated Guided Vehicles (AGV’s) - kunt u zowel uw horizontaal als verticaal transport automatiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij geven u graag uitgebreid advies en helpen u bij het vinden van de perfecte oplossing!

 

arculee veiligheid

 

Veiligheid komt altijd op de eerste plaats

De arculee S en arculee M zijn uitgerust met 360°-veiligheidssensoren en betrouwbare detectie en bewaking van de lading om personeel en machine naadloos te laten samenwerken. Hierdoor is het veilig om medewerkers en andere geautomatiseerde componenten tegelijkertijd te laten werken in zeer krappe ruimtes. De mobiele robots zijn betrouwbaar in het detecteren van obstakels, waardoor ze automatisch tot stilstand komen. Bovendien beschikken ze over autonome functies, zoals navigatie zonder markeringen. Dit alles zorgt voor flexibiliteit en robuustheid bij elke toepassing.

Weet u nog niet zeker hoe u verder moet met automatisering? Jungheinrich helpt u graag!

 

Technische set-up

 

Hoe ondersteunt Jungheinrich u?

1
Planning

Wij analyseren uw proces en gaan na welke efficiëntie- en productiviteitswinst u kunt behalen door het gebruik van AMR's.

2
Implementatie & go-live

Als aanbieder van totaaloplossingen hebben wij een actieve rol bij de implementatie van uw AMR’s en bij de integratie ervan in uw totaalsysteem.

3
Service & ondersteuning

Jungheinrich biedt u technische ondersteuning, regelmatig onderhoud, updates en lokale contactpersonen.

 

Jungheinrich VDA 5050

VDA 5050 compatibel

Al onze mobiele robots zijn compatibel met VDA 5050. Dit betekent dat mobiele robots van verschillende fabrikanten tegelijkertijd kunnen worden ingezet. Dit biedt veel mogelijkheden en flexibiliteit bij het automatiseren van uw processen. 

 

Red Dot Winner 2024

Red Dot Winner 2024

"De arculee M maakt indruk met zijn unieke uiterlijk en zorgt dankzij zijn geavanceerde technologie voor een optimale interactie tussen mens en machine", aldus de jury, die uitlegt waarom de arculee M met de Red Dot Award werd onderscheiden.

 

Waarom samenwerken met Jungheinrich?

  • Toonaangevende intralogistieke dienstverlener
  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Wereldwijde aanwezigheid
  • Holistische oplossingen die met u meegroeien
  • Uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit voor elke behoefte

 

 

FAQ - Vaak gestelde vragen over AMR

 

 

Meer weten over onze Autonomous Mobile Robots?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.